Seurakunnan avoimet työpaikat

Seurakuntapastori

"Etsimme työyhteisöömme seurakuntapastoria, jonka tehtäväkenttä painottuu nuorisotyöhön. Nuorisopappi kuuluu kasvatuksen tiimiin ja hänen tehtäviinsä sisältyy kahden rippikouluryhmän vetäminen ja leirillä oleminen.

Tehtävä jakaantuu siten, että työstä 50 % on nuoriso- ja rippikoulutyötä ja 50 % papin perustyötä eli jumalanpalvelusten toimittamista, kirkollisia toimituksia, hartauksia ja sielunhoitoa.

Odotamme sinulta monipuolista kykyä tehdä yhteistyötä seurakuntalaisten sekä työntekijöiden kanssa. Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä kokemusta ja halua nuorten osallisuuden ja hengellisen kasvun tukemiseen seurakunnassa."

Virantäytössä huomioidaan sekä jo vihityt papit että teologian maisterit. Seuraava pappisvihkimys on arkkihiippakunnassa 28.4.2024.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusluokkaan 601. Virassa on 4 kuukauden koeaika.

Virasta kiinnostuneet voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan täyttämällä hakulomakkeen täällä. Toissijaisesti kiinnostuksesta voi ilmoittaa tuomiokapituliin ja lähettää hakemuksen osoitteella Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli, Hämeentie 13, 20500 Turku.

Ilmoittautua voi 18.1.2024 klo 12 mennessä.

Haastattelut on suunniteltu alustavasti pidettäväksi seurakunnassa torstaina 1.2.2024. Kutsu haastatteluun lähetetään erikseen 23.1. jälkeen.

Ilmoittautumiseen liitetään mahdollisuuksien mukaan nimikirjanote. Virkaan määrättävältä edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Virkaan määrätyn tulee toimittaa lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskentelviltä (rikosrekisterilaki 6 § 2 mom.).

 

Hakemukset kirkkorekry:n kautta tästä linkistä

 

 

 

 

 

 

Rekisteriseloste