Nuoret

kolmosripari 2016

Toimintaa rippikouluikäisille ja riparin käyneille nuorille

Vuoden 2018 riparit

Vuoden 2018 leirijaksot ja konfirmaatiot: kakkosripari 3.-4.3. ja 4.-8.6., 10.6., kolmosripari 10.-11.3. ja 11.-15.6., 17.6., nelosripari 17.-18.3. ja 16.-20.7., 22.7., viitosripari 7.-8.4. ja 23.-27.7., 29.7.  Konfirmaatiot pidetään Someron kirkossa klo 10. Somerniemen kirkossa konfirmaatio on 5.8. klo 13. Riparien yksityiskohtainen ohjelma löytyy rippikoululaisille jaetusta riparilukkarista.

Nuortenilta on perjantaisin seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa klo 19. Illat käynnistyvät syyskuun puolivälissä ja jatkuvat toukokuun lopulle. Ne on tarkoitettu rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorten salibandyryhmä kokoontuu monitoimihallilla kouluvuoden aikana torstaisin.

Isostoimintaan pääsee mukaan rippikoulun jälkeen. Siihen kuuluu kaksivuotinen isoskoulutus, johon kuuluu viikonloppuleirejä ja mukana oloa nuortenilloissa sekä seurakunnan tapahtumissa. Isoset toimivat rippikoululeireillä ryhmänjohtajina monenlaisissa tehtävissä.

Teemme vuosittain retkiä konsertteihin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Nuorten kanssa työtä tekemässä: työstä vastaavana nuorisotyönohjaaja Jussi Härme, seurakuntapastori Saara Roto ja nuorisotyönohjaaja Kirsi Härme. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista.