Nuoret

kaksi nuorta kädet käsikkäin tuulettavat

Rippikoulu

Toimintaa rippikouluikäisille ja riparin käyneille nuorille

Seuraa "someronseurkaunnannuoret" Instagramissa.

Nuortenilta on perjantaisin seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa klo 18- 21:30. Illat käynnistyvät syyskuun puolivälissä. Ne on tarkoitettu rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Rippikoululaiset saavat merkinnän n. klo 20.30 Maaliskuussa 2022 ei nuorteniltoja

Isostoimintaan pääsee mukaan rippikoulun jälkeen. Siihen kuuluu kaksivuotinen isoskoulutus, johon kuuluu viikonloppuleirejä ja mukana oloa nuortenilloissa sekä seurakunnan tapahtumissa. Isoset toimivat rippikoululeireillä ryhmänjohtajina monenlaisissa tehtävissä.

Moottoripaja on torstaisin klo 17-20 osoitteessa Joensuuntie 49. Pajalla korjaillaan yhteisiä projekti mopoja ja muita pieniä moottoriajoneuvoja, mutta voit myös rassata omaa mopoa tai vastaavaa. Pajalla toimii osaavia vapaaehtoisia Teemme vuosittain retkiä konsertteihin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Nuorten kanssa työtä tekemässä: työstä vastaavana nuorisotyönohjaaja vs Piia Nikkilä, seurakuntapastori Kira Knuutila. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista.