Nuoret

kolmosripari 2016

Nuorille on toimintaa rippikouluiästä alkaen. Syksyisin käynnistyviä rippikouluryhmiä on tavallisesti viisi: neljä leiririparia ja iltarippikoulu.

Ripareilla tapahtuu... diakoniapäivät:  ykkösripari lauantai 11.3. peruttu, uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, kakkosripari lauantai 18.3. klo 10-13, seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa, kolmosripari lauantai 1.4. klo 10-13, palvelutalon kerhohuoneella (Turuntie 14), muualla riparin käyvät lauantai 25.3. klo 10-13 palvelutalon kerhohuoneella (Turuntie 14).

Vuoden 2017 konfirmaatiot ovat sunnuntaina Someron kirkossa 11.6. klo 10 (ykkösripari), 18.6. klo 10 (kakkosripari), 16.7. klo 10 (kolmosripari) sekä Somerniemen kirkossa 6.8. klo 13.

Nuortenilta on perjantaisin seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa klo 19. Illat käynnistyvät syyskuun puolivälissä ja jatkuvat toukokuun lopulle. Ne on tarkoitettu rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Saman ikäisille pojille tarkoitettu salibandyryhmä kokoontuu monitoimihallilla kouluvuoden aikana torstaisin.

Vuodenvaihteen nuortenillat: vuoden viimeinen nuorten "kuustoistvee-ilta" pidetään 9.12.2016 jouluisissa tunnelmissa. Nuortenillat jatkuvat pienen tauon jälkeen 13.1.2017

Isostoimintaan pääsee mukaan rippikoulun jälkeen. Siihen kuuluu kaksivuotinen isoskoulutus, johon kuuluu viikonloppuleirejä ja mukana oloa nuortenilloissa sekä seurakunnan tapahtumissa. Isoset toimivat rippikoululeireillä ryhmänjohtajina monenlaisissa tehtävissä.

Teemme vuosittain retkiä konsertteihin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Nuorten kanssa työtä tekemässä: työstä vastaavana nuorisotyönohjaaja Jussi Härme, seurakuntapastori Saara Roto ja nuorisotyönohjaaja Kirsi Härme. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista.