Nuoret

kolmosripari 2016

Toimintaa rippikouluikäisille ja riparin käyneille nuorille

RIPARI-INFO

Suunnitelmissa on, että toteutamme rippikoulut päiväopetuksen ja leirijakson yhdistelmänä, jos yöpymiseen saadaan lupa.

Rippikoulut toteutetaan jakamalla alkuperäiset ryhmät puoliksi. Kaikilla ryhmillä on kesäkuussa rippikoulua päiväopetuksena ja heinä-elokuussa lyhyempinä leireinä, mikäli yöpyminen mahdollista. Tarkemmista ryhmäjaoista ja aikatauluista on lähtenyt infoa koteihin ja rippikoululaisten whatsapp-ryhmiin.

Konfirmaatiot on suunniteltu seuraavasti:
2. ripari 2.8. varalla  6.9.
1. ripari 9.8. varalla 20.9.
3.ripari 30.8. varalla 13.9.

Etukäteiskäynnit:

Tutustumiskäynnit ovat osa rippikoulua ja ne pitää suorittaa, jos niitä vielä puuttuu.  Siihen on seuraavanlaisia mahdollisuuksia: Youtube kanavallemme ”someron seurakunta” ilmestyy joka sunnuntai klo 10 (myös kirkollisina pyhäpäivinä) jumalanpalvelus tallenteita, joita voi katsoa ja täyttää ”rippikoululaisen kortin” jumalanpalvelussivun sekä laittamalla siitä kuvan oman ryhmänsä vetäjälle sähköpostilla tai whatsappilla. Näin voit suorittaa sekä jumalanpalvelus -merkinnän tai muut seurakunnan tilaisuudet -merkinnän.

Muut seurakunnan tilaisuudet -merkinnän voit suorittaa myös seuraavasti: ”someronseurakunnannuoret” Instagram tilillä on jatkossa livenuortenilta torstaisin klo 18. Osallistumalla siihen ja vastaamalla seuraavin kysymyksiin ryhmäsi ohjaajalle, saat muut seurakunnan tilaisuudet -merkinnän:

Mitä lauluja/kappaleita kuulit nuorteniltalivessä? Mitä illassa tehtiin? Mitä lopun hartaudessa sanottiin?

Toimintaa:

torstaisin klo 18: Nuortenilta instalive @someronseurakunnannuoret (HUOM! VIIKOLLA 18 INSTALIVE JO KESKIVIIKKONA KLO 18)

Nuortenilta on perjantaisin seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa klo 19. Illat käynnistyvät syyskuun puolivälissä. Ne on tarkoitettu rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Isostoimintaan pääsee mukaan rippikoulun jälkeen. Siihen kuuluu kaksivuotinen isoskoulutus, johon kuuluu viikonloppuleirejä ja mukana oloa nuortenilloissa sekä seurakunnan tapahtumissa. Isoset toimivat rippikoululeireillä ryhmänjohtajina monenlaisissa tehtävissä.

Teemme vuosittain retkiä konsertteihin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Nuorten kanssa työtä tekemässä: työstä vastaavana nuorisotyönohjaaja Lauri Marjamaa , seurakuntapastori Kira Knuutila ja nuorisotyönohjaaja Kirsi Härme. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista.