Nuoret

kolmosripari 2016

Toimintaa rippikouluikäisille ja riparin käyneille nuorille

Riparivuosi 2019-2020

Vuoden 2020 leirijaksot ja konfirmaatiot:
ykkösripari 7.-8.3. ja 1.-5.6., konfirmaatio 7.6.,
kakkosripari 14.-15.3. ja 8.-12.6., konfirmaatio 14.6.,
kolmosripari 21.-22.3. ja 6.-10.7., konfirmaatio 12.7.,
iltaripari kokoontuu torstaisin marraskuusta huhtikuuhun ja kahtena lauantaina, konfirmaatio 13.4. Konfirmaatiot pidetään Someron kirkossa klo 10. Somerniemen konfirmaatio 2.8. klo 13. Riparien yksityiskohtainen ohjelma jaetaan rippikoululaisille 27.10. riparistartissa.

Rippikouluun ilmoittautuminen:https://www.someronseurakunta.fi/ilmoittautuminen

Nuortenilta on perjantaisin seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa klo 19. Illat käynnistyvät syyskuun puolivälissä. Ne on tarkoitettu rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuorille on tarjolla salibandya ja muuta liikuntaa torstaisin klo 16.30-17.30 Kiiruun koulun liikuntasalissa. Toimintaa pidetään vuoroviikoin kaupungin nuorisotoimen kanssa. Seuraava salibandy 10.10 yo-kirjoituksista johtuen.

Isostoimintaan pääsee mukaan rippikoulun jälkeen. Siihen kuuluu kaksivuotinen isoskoulutus, johon kuuluu viikonloppuleirejä ja mukana oloa nuortenilloissa sekä seurakunnan tapahtumissa. Isoset toimivat rippikoululeireillä ryhmänjohtajina monenlaisissa tehtävissä.

Teemme vuosittain retkiä konsertteihin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Nuorten kanssa työtä tekemässä: työstä vastaavana nuorisotyönohjaaja Lauri Marjamaa , seurakuntapastori Kira Knuutila ja nuorisotyönohjaaja Kirsi Härme. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista.