Nuoret

kaksi nuorta kädet käsikkäin tuulettavat

Toimintaa rippikouluikäisille ja riparin käyneille nuorille

Nuortenilta on perjantaisin seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa klo 18- 21:30. Illat käynnistyvät syyskuun puolivälissä. Ne on tarkoitettu rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Isostoimintaan pääsee mukaan rippikoulun jälkeen. Siihen kuuluu kaksivuotinen isoskoulutus, johon kuuluu viikonloppuleirejä ja mukana oloa nuortenilloissa sekä seurakunnan tapahtumissa. Isoset toimivat rippikoululeireillä ryhmänjohtajina monenlaisissa tehtävissä.ilmoittautuminen isoskoulutukseen 4.9. alkaen

Moottoripaja on torstaisin klo 17-20 osoitteessa Joensuuntie 49. Pajalla korjaillaan yhteisiä projekti mopoja ja muita pieniä moottoriajoneuvoja, mutta voit myös rassata omaa mopoa tai vastaavaa. Pajalla toimii osaavia vapaaehtoisia Teemme vuosittain retkiä konsertteihin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

Nuorten kanssa työtä tekemässä: työstä vastaavana nuorisotyönohjaaja Lauri Marjamaa , seurakuntapastori Kira Knuutila ja nuorisotyönohjaaja Kirsi Härme. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista.