Tytöt ja pojat

Ajankohtaista!

Tulevana kesänä ei valitettavasti järjestetä lasten kesäleirejä Siikjärvellä. Sen sijaan järjestämme toimintapäiviä srk-keskuksella. Toimintapäivät ovat kaksi päivää käsittäviä kokonaisuuksia, joissa ei yövytä, vaan päivän ohjelma tapahtuu klo 10-16/17.

Tyttöjen toimintapäiviin ilmoittautumista on jatkettu 12.7. asti!

Ilmoittautuminen tästä linkistä HUOM! aiemmasta käytännostä poiketen ilmoittautumisesta ei heti vahvistusviestiä. Osallistumisvahvistus tulee ilmoittautumisen päätyttyä. Paikkoja päiviin on 15. Mikäli tulijoita on runsaasti enemmän muuttuvat päivät yksi päiväisiksi ja osallistujat arvotaan ryhmiin. (ensimmäisellä ilmoittautumiskerralla ilmoittautuneet ovat varmistaneet paikkansa)

Toimintapäivät ovat seuraavat:

29.-30.6, tytöt ja pojat 1-3.lk

1-2.7, tytöt ja pojat 4.-6. lk

27.-28.7. Tytöt 4-6.lk

29-30.7. Tytöt 1-3.lk

Lisätietoja päivistä saat Katri Tuorilta 0447214024

Alakouluikäiset tytöt ja pojat voivat olla mukana kerhotoiminnassa, retkillä  ja kesän leireillä Siikjärven  leirikeskuksessa.

Videoita ja puuhaa alakouluikäisille: https://www.ttila.fi/

puuhaa ja harrastustoimintaa: https://www.harrastakotona.fi/

Kerhotoiminta tauolla koronatilanteen vuoksi

Oinasjärven kerho 1-6 luokkalaisille parittomilla viikolla maanantaisin kello 14-15 Oinasjärven koululla. Ohjelmassa oman valinnan mukaan sählyä ja askartelua.

Näytelmäkerho 1-6 luokkalaisille maanantaisin klo 17.00-18.30 seurakuntakeskuksen alakerrassa.

Sählykerho 1-6 lk. tiistaisin klo 15.45–17.00. Kirkonmäen koulun salissa.

Alakoululaisille tytöille:

Olokolo. Olopaikka 1-6 lk. tytöille koulun jälkeen. Tiistaisin kello 14-17 seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa. Eväät mukaan!

Yläkouluikäisten sähly  torstaisin klo 16.30-17.45 Kiiruun koulun salissa.
Vuoro on yhteinen kaupungin nuorisotoimen kanssa vuoroviikoin.

Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikalla. Kerhot ovat maksuttomia.

Toiminnasta antavat tietoja diakoni Katri Tuori ja nuorisotyönohjaaja Lauri Marjamaa. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista.