Tytöt ja pojat

Alakouluikäiset tytöt ja pojat voivat olla mukana kerhotoiminnassa, retkillä  ja kesän leireillä Siikjärven  leirikeskuksessa.

ALAKOLULAISTEN KERHO TOIMINTA ON KOKONAISUUDESSAAN PERUTTU TOISTAISEKSI VAROTOIMENA KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN HILLITSEMISEKSI !

Kerhotoiminta alakoululaisille:

Oinasjärven kerho 1-6 luokkalaisille parittomilla viikolla maanantaisin kello 14-15 Oinasjärven koululla. Ohjelmassa oman valinnan mukaan sählyä ja askartelua.

Näytelmäkerho 1-6 luokkalaisille maanantaisin klo 17.00-18.30 seurakuntakeskuksen alakerrassa.

Sählykerho 1-6 lk. tiistaisin klo 15.45–17.00. Kirkonmäen koulun salissa.

Alakoululaisille tytöille:

Olokolo. Olopaikka 1-6 lk. tytöille koulun jälkeen. Tiistaisin kello 14-17 seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa. Eväät mukaan!

Yläkouluikäisten sähly  torstaisin klo 16.30-17.45 Kiiruun koulun salissa.
Vuoro on yhteinen kaupungin nuorisotoimen kanssa vuoroviikoin.

Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikalla. Kerhot ovat maksuttomia.

Toiminnasta antavat tietoja diakoni Katri Tuori ja nuorisotyönohjaaja Lauri Marjamaa. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista.