Pyhäkoulut ja seurakunnan vierailut

Pyhäkoulut ja avoimet seurakunnan tuokiot

Kun kokoonnutaan yhteen, tuntuu, että pyhä on enemmän läsnä. Yhdessä tuokioissa lauletaan ja ihmetellään elämää yhdessä. Lisäksi pohditaan isoja asioita lapselle luontaisen leikin avulla. On tärkeää saada pohtia hengellisiä kysymyksiä jo ihan pienestä pitäen. Isojen, ihmeellisten kysymysten äärelle pysähtyminen antaa tilaa myös turvalliselle kasvulle ja mahdollisuuden pyhän kohtaamiselle.

Seurakunnan alueella kokoontuvista avoimista pyhäkouluista ja seurakunnan pitämistä tuokioista tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa ja internetsivuilla. Lisäksi seurakunta vierailee päivähoitoryhmissä ja esikoulussa.

• Avoimet seurakunnan tuokiot

Tervetuloa pysähtymään yhdessä isojen kysymysten äärelle. Sytytetään kynttilät, hiljennytään ja lauletaan yhdessä. Ihmetellään tärkeitä asioita lasten kanssa leikin kautta. Mukaan saa tulla milloin vain vaikka koko perheen voimin. Alla näet avointen tuokioiden ajat eri paikoissa.

Toimintakeskuksessa (Leivontie 5)

10.9, 29.10 ja 26.11.  klo 9.30

Srk-talon alakerran leikkisalissa (Härkäläntie 1)

17.9, 22.10 ja 3.12 klo 9.45

• Perhepyhäkoulu

Marja Okkerilla lauantaisin   klo 15.00-16.00.
Luippuniituntie 52.
Lämpimästi tervetuloa pyhäkouluun.

• Haluaisitko sinä pitää pyhäkoulua tai perhepyhäkoulua?

Mikäli olet kiinnostunut pitämään pyhäkoulua, varhaiskasvatuksen ohjaajalta saat lisätietoa asiasta.
Seurakunta mahdollistaa materiaalit, sisältöä, tukea ja koulutusta.

Kaikista pyhäkouluun liittyvistä asioista voit kysellä lisää varhaiskasvatuksen ohjaajalta Asta Haukiojalta, p. 044-7214028.