Perhekerho

Perhekerhossa istutaan hetkeksi alas, tavataan muita vanhempia ja lapsia sekä puuhaillaan leppoisasti yhdessä. Aluksi sytytetään hiljaisuuden kynttilät ja lauletaan Jumalan kämmenellä. Pysähtyminen ja hiljentyminen ovat tärkeitä niin lapsille kuin aikuisillekin. Perhekerho aloitetaan aina yhdessä. Useimmiten yhteisen alun jälkeen isommat lapset pääsevät puuhastelemaan toiseen tilaan ja aikuiset keskustelevat päivän aiheesta tai puuhaavat jotakin muuta. Yhteisen ohjelman jälkeen juodaan vielä rauhassa kupponen kuumaa. Perhekerho päättyy aina yhteiseen loppupiiriin. Sen jälkeen on hyvä jatkaa päivää ja nähdä taas uudelleen viikon kuluttua.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 10.00-11.30 seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Perhekerhon ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Kirsi Härme, varhaiskasvatuksen ohjaaja Asta Haukioja sekä diakoni Katri Tuori

Perhekerhon syksy 2018 alkaa 11.9

11.9. Vihdoinkin! Jumalan kämmenelle
18.9. Hartiat jumissa, selkää kolottaa, mitä teen? Vieraana hierojaopiskelija Anu Lankinen
25.9. Piknikille kirkon kiviaidan viereen. Kokoonnutaan suoraan kirkolle, yhteinen eväshetki, saa ottaa omia eväitä.
2.10. Miten selviämme raha-asioista? Vieraana Anu Mikkola Säästöpankista
9.10. Mikä on team Otso? Uusista perhetyön tuulista kertomassa Pia Nummila ja Miia Pohjankylä-Palander
16.10 SYYSLOMA: Ei kerhoa
23.10. Pelottaa, kiukuttaa, suututtaa, suru satuttaa. Isoja tunteita lastenkirjojen kautta.
30.10. Kohti pyhäinpäivää.
6.11. Meidän perheen juhlaperinteet
13.11. Kun kukaan ei leiki meidän kanssa... Mukana Kaisa Karema
20.11. Musiikkiliikuntaa yhdessä Marian kanssa
27.11 Tähtiä ja sydämiä: jouluaskartelua
4.12. Avaatko oven joulun tulla? Perhekerhon joulujuhla ja astuminen jouluhuoneisiin. Aloitamme isosta salista.

Joka toinen kerta seurakuntakeskuksen pihalla vierailee perhekerhon päätteeksi kirjastoauto.

Tervetuloa Jumalan kämmenelle!