Perhekerho

Perhekerhossa istutaan hetkeksi alas, tavataan muita vanhempia ja lapsia sekä puuhaillaan leppoisasti yhdessä. Aluksi sytytetään hiljaisuuden kynttilät ja lauletaan Jumalan kämmenellä. Pysähtyminen ja hiljentyminen ovat tärkeitä niin lapsille kuin aikuisillekin. Perhekerho aloitetaan aina yhdessä. Useimmiten yhteisen alun jälkeen isommat lapset pääsevät puuhastelemaan toiseen tilaan ja aikuiset keskustelevat päivän aiheesta tai puuhaavat jotakin muuta. Yhteisen ohjelman jälkeen juodaan vielä rauhassa kupponen kuumaa. Perhekerho päättyy aina yhteiseen loppupiiriin. Sen jälkeen on hyvä jatkaa päivää ja nähdä taas uudelleen viikon kuluttua.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 10.00-11.30 seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Perhekerhon ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Kirsi Härme sekä varhaiskasvatuksen ohjaaja Asta Haukioja.

Perhekerhon syksy 2017 alkaa tiistaina 12.9.

Syksyn 2017 päivät ja aiheet:

12.9. Vihdoinkin! Jumalan kämmenellä (kirjastoauto)
19.9. Kuka sinä olet?
26.9. Yhteistä jumppaa (kirjastoauto)
3.10. Mennään ihan pihalle!
10.10. Kartta minuun... (kirjastoauto)
17.10. Syyslomaillaan! Ei perhekerhoa.
24.10. Ympäri maailmaa laulun siivin, yhteinen muskari (kirjastoauto)
31.10. Vieraana uusi pappimme Terttu Laaksonen
7.11. Kohti isänpäivää, vieraana koti-isä (kirjastoauto)
14.11. "Nuku, nuku, nurmilintu..."
21.11. Askel, askeleelta... (kirjastoauto)
28.11. "Ihan kohta kynttilän, ensimmäisen sytytän.."
5.12. "Avaatko oven, annatko joulun tulla?" Perhekerhon joulujuhla ja astuminen jouluhuoneisiin, aloitetaan seurakuntakeskuksen isosta salista.

Joka toinen kerta seurakuntakeskuksen pihalla vierailee perhekerhon päätteeksi kirjastoauto.

Tervetuloa Jumalan kämmenelle!