Perhekerho

Perhekerhossa istutaan hetkeksi alas, tavataan muita vanhempia ja lapsia sekä puuhaillaan leppoisasti yhdessä. Aluksi sytytetään hiljaisuuden kynttilät ja lauletaan Jumalan kämmenellä. Pysähtyminen ja hiljentyminen ovat tärkeitä niin lapsille kuin aikuisillekin. Perhekerho aloitetaan aina yhdessä. Useimmiten yhteisen alun jälkeen isommat lapset pääsevät puuhastelemaan toiseen tilaan ja aikuiset keskustelevat päivän aiheesta tai puuhaavat jotakin muuta. Yhteisen ohjelman jälkeen juodaan vielä rauhassa kupponen kuumaa. Perhekerho päättyy aina yhteiseen loppupiiriin. Sen jälkeen on hyvä jatkaa päivää ja nähdä taas uudelleen viikon kuluttua.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 10.00-11.30 seurakuntakeskuksen nuorten tiloissa. Perhekerhon ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Kirsi Härme, varhaiskasvatuksen ohjaaja Asta Haukioja sekä diakoni Katri Tuori

Perhekerhon kevät 2018 alkaa tiistaina 23.1.

Kevään 2018 päivät. Aiheet päivitetään myöhemmin.

23.1. Arki on parasta
30.1.Katson arkea kameran läpi (kirjastoauto)
6.2. Ihminen 24/7 Sinäkö? Minäkö? Osaanko? Kanssamme Kaisa Karema
13.2 Laskiaistiistai. Iloisesti pihalla. Nuotio palaa... (kirjastoauto)
20.2 EI KERHOA, hiihtoloma
27.2 Perhekerhotyöntekijä Miia Pohjankylä-Palander ja positiivinen kierre lasten kasvatuksessa (kirjastoauto)
6.3 Yhteistä kevätaskartelua ja samalla valokuvaus. (sovimme aikoja etukäteen)
13.3 Kukat arjen ilona. Vieraana "kukkien asiantuntija". (kirjastoauto)
20.3 Hiljaisen viikon kautta pääsiäisen iloon, pääsiäishuoneet.
27.3 EI KERHOA, hiljainen viikko
3.4 Tehdään itse muisti- ja noppapelejä. Ota mukaan maitopurkkien korkkeja.
10.4 "Vie mennessäs, tuo tullessas" asiaa kierrätyksestä. Perheellesi tarpeettomat lastenvaatteet, -kirjat, lelut voi tuoda kiertoon. (kirjastoauto)
17.4 Millaista on olla "uusi somerolainen". Muuttamisen vaikeus, haikeus ja Somero uusin silmin. Keskustelun herättelijänä Kira Hatanpää.
24.4 Naamiaiset ja vappubileet (kirjastoauto)

Joka toinen kerta seurakuntakeskuksen pihalla vierailee perhekerhon päätteeksi kirjastoauto.

Tervetuloa Jumalan kämmenelle!