Alakouluikäiset

Seurakunnan kerhot syksyllä 2022

Kerho-ohjelmisto täydentyy elokuun lopulla. Kerhot alkavat vkolla 36. Kerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Seurakunnan kerhotoimintaan sisältyy myös pieni hartaudellinen osuus. Lisätietoja kerhoista Piia Nikkilältä 044 721 4029 tai Anne Leppälältä 044 721 4026.

Olokolo. 1-6.luokkalaisille. Tiistaisin 13-16.00. Seurakuntakeskuksen nuorisotila, Härkäläntie 1. Askartelua, pelailua ja vapaata oloa. Pieni yhteinen rauhoittumishetki aina kerhon loppupuolella. Olokoloon voit ottaa omat eväät mukaasi. Lisätietoja Annelta

Oinasjärven kerho, joka toinen torstai klo 14-15. 1-4.luokkalaisille. Oinasjärven koulun liikuntasalissa. Yhteistä tekemistä askartelun ja pelailun tiimoilta. Lisätietoja Piia/Anne.

Sählykerho, 1.-6.luokkalaisille. Torstaisin 15.30-16.30.  Matalan kynnyksen sählyä kirkonmäen koulun liikuntasalissa. mukaan liikuntaan sopiva vaatetus ja sisäpelikengät! suojalasit on hyvä olla. Omia mailoja ja palloja ei tarvita, mutta oman mailan saa halutessaan ottaa. Lisätietoja Piia.

Toiminnasta antavat tietoja nuorisotyönohjaaja Piia Nikkilä ja diakoni Anne Leppälä