Alakouluikäiset

Kerhoterveisiä alkuvuoteen 2021!

Niin kuin kaikki muutkin, edelleen joudumme pohtimaan, mitä kaikkea voimme seurakunnassa järjestää ja tehdä koronatilanteen sallimissa rajoissa. Viimeisimmät ohjeistukset antavat mahdollisuuden järjestää kerhotoimintaa tietyin rajoituksin. Seurakunnan koululaisten kerhot jatkuvat. Olokolo jatkuu 19.1.lähtien tiistaisin klo 14-17. Oinasjärven kerho jatkuu maanantaina 1.2. Sählykerhon jatkuminen on vielä auki, Lauri palaa helmikuussa vanhempainvapaalta, silloin lisätietoa.

Olokolo. Kokoonnumme tiistaisin 14-17 välillä seurakuntakeskuksen isossa salissa, sisäänkäynti pääovista. Muistamme käsienpesun ja käsidesin käytön tärkeyden. Pidämme turvaväliä toisiin. Maskisuositus 12-vuotiaista lähtien päätee myös Olokolossa. Vapaan leikin ja yhdessäolon määrää joudun rajaamaan, mutta Olokolossa riittää silti varmasti jokaiselle tekemistä askartelun ja pelien parissa. Tästä on hyvä keskustella kotona lasten kanssa. Syksyllä Olokolossa kävijöitä oli huikean paljon, kiitos siitä Mikäli nyt tulijoita on yhtäpaljon kuin syksyllä, voin joutua rajaamaan kävijämäärää. Voimme myös jakautua tarpeen tullen useampaan tilaan srk-keskuksella. 20 lasta on maksimäärä joka voi kokoontua srk-keskuksen salissa. Mukana kerhossa olen minä ja apunani on useimmiten kaksi yläasteikäistä kerhonohjaajaa.

Muistattehan, että aina voitte olla yhteydessä jos jokin asia mietityttää. Toivon hyvää vointia, terveyttä ja jaksamista jokaiseen kotiin! Terveisin, Katri Tuori

 

Kerhoihin ilmoittaudutaan kerhopaikalla. Mukaan voi tulla kesken kautta ja osallistua silloin kun on mahdollista. Kerhot ovat maksuttomia.

Toiminnasta antavat tietoja diakoni Katri Tuori ja nuorisotyönohjaaja Lauri Marjamaa. Yhteystiedot löydät seurakunnan yhteystiedoista

 

Videoita ja puuhaa alakouluikäisille: https://www.ttila.fi/

puuhaa ja harrastustoimintaa: https://www.harrastakotona.fi/