Aikuiset ja eläkeläiset

Seurakunta järjestää toimintaa kaikenikäisille

Jumalanpalvelukset

Päiväjumalanpalvelukset pääsääntöisesti klo 10 Someron kirkossa ja klo 13 Somerniemen kirkossa.

Kirkkotoiminta

Kirkossa järjestetään myös muita tilaisuuksia, kuten konsertteja, hartaushetkiä ja iltakirkkoja. Someron ja Somerniemen kirkkoa esitellään sopimuksen mukaan.

Liisan kammarilla

Joka toinen tiistai klo 13-15 Turuntien palvelutalon kerhohuoneessa, voit pysähtyä yhdessäoloon ja hartauteen kahvikupin ääressä. Yhdyshenkilönä on Paula Suominen puh. 7485 901 tai Heidi Sippo 044 7214031.

Vammaisklubi

kokoontuu kerran kuussa srk-keskuksen kokoushuoneessa. Yhdyshenkilönä on Elvi Ainalinpää, p. 040-739 7214.

Rukous- ja lauluillat

sanan ja rukouksen illat vuorottelevat rukous ja lauluiltojen kanssa, keskiviikkoisin klo 18 Svenssonilla (Vanhatie 20).

Sururyhmän

toiminnasta voit kysellä diakoni Heidi Sipolta p.044 7214031 heidi.sippo@evl.fi.tai diakonissa Ulla Mäenpäältä puh. 044 7214024 ulla.maenpaa evl.fi

Keskiviikkokerho

valmistaa käsitöitä keskiviikkoisin klo 10 Svenssonilla ( Vanhatie 20 ) tukien eri hyväntekeväisyyskohteita. Yhdyshenkilö on Anja Känkänen p. 748 6623

Torstaipiiri

eläkeikäisille ja muille aikuisille kokoontuu torstaisin klo 12 srk-keskuksen salissa 2. Yhdyshenkilö Heidi Sippo (kts. yhteystiedot edellä)

Somerniemen päiväpiiri

joka toinen tiistai klo 12. Somerniemen seurakuntalossa. Yhdyshenkilö Ulla Mäenpää (kts. yhteystiedot edellä).

Jukolan päihderyhmä

Yhdessä Salon A-klinikan ja kaupungin kanssa joka maanantai Jukolassa klo 10-11.30. Yhteyshenkilö Heidi Sippo (kts. yhteystiedot edellä).

Koisthuhdan kultaisen iän kerho

kerran kuukaudessa maanantaisin yhdyshenkilö Matti Helle p.0400 943 456

Työikäisten raamattupiiri

Kokoontuu seurakuntakeskuksen nuorisotiloissa torstaisin klo 17.30-19. Lilli-Irmeli Hintsan ja Elina Mettovaaran johdolla luetaan Raamattua, ihmetellään ja oivalletaan.