Roosa Joosela

Turvapaikkani

”Taiteilkaa itselleni jokin kuva ja kirjoittakaa sen taakse mukavia asioita kerhosta. Kun teillä
on paha mieli ja huono päivä, katsokaa sitä kuvaa ja muistelkaa niitä hyviä asioita.”
Suunnilleen näin sanoi Kirsi Härme, kun untuvikkona aloitin muutaman muun kanssa
Someron seurakunnassa kerhonohjaajana. Tästä hetkestä on tultu pitkälle: tuosta edellä
mainitusta tapahtumastakin on jo neljä vuotta. Siitä lähtien olen ollut enemmän ja vähemmän
aktiivisesti mukana seurakuntamme toiminnassa. Näiden neljän vuoden aikana tehtäviini on

Koko maailma on sinua varten

Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun olen kuunnellut KLS:n kappaleen Tanssi. Kyseinen kappale on kokonaisuutenakin hieno, mutta erityisen kauniin siitä tekevät sen sanat, jotka kehottavat jokaista elämään omanlaistansa elämää Jumalaan turvaten. Kappaleen kertosäkeessä todetaan koko maailman olevan valmis ihmiselle, joka on valmis ottamaan hypyn tuntemattomaan ja elämään omaa elämäänsä. Elämää eivät saisi määritellä muiden mielipiteet tai toiveet, vaan tärkeintä olisi rakentaa siitä omanlaisensa omien virheiden ja onnistumisten kautta.