Nuorisotyönohjaajan virka

Someron seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan virka.

Someron seurakunta koostuu Someron seurakunnasta ja Somerniemen kappeliseurakunnasta. Seurakuntalaisia on n. 7300, työntekijöitä n. 20. Kasvatuksen työalalla työskentelee kaksi nuorisotyönohjaajaa, joista toisen työ painottuu varhaiskasvatuksen alueelle; varhaiskasvatuksen ohjaaja; diakoni, jonka työ jakaantuu 40 % kasvatuksen ja 60 % diakonian välillä ja seurakuntapastori.  Seurakunnan varhaiskasvatus ja nuorisotyö on vilkasta.

Etsimme työyhteisöömme avarakatseista ja yhteistyökykyistä nuorisotyönohjaajaa. Tehtävän kuvaan kuuluu vastuu varhaisnuoriso- ja nuorisotyöstä, rippikoulutyön ja isostoiminnan organisointi sekä yhteistyö koulujen kanssa.  Työ sisältää paljon leirityötä. Soittotaito katsotaan virkaa täytettäessä eduksi.

Virka on avoinna 1.6.2019 alkaen. Hakijan tulee olla konfirmoitu, ev.lut. kirkon jäsen. Viran pätevyysvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai sellainen ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto, joka antaa kelpoisuuden Suomen ev.lut. kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Viran vaatimusryhmä on 502. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on 4 kuukauden koeaika. Viran hoitaminen edellyttää ajokorttia ja autoa

Hakemusten on oltava 12.4.2019  klo 16.00 mennessä Someron seurakunnan kirkkoherran virastossa, osoite Härkäläntie 1, 31400 Somero tai sähköpostitse osoitteessa jaakko.knuutila@evl.fi.  

Lisätietoja kirkkoherra Jaakko Knuutila p. 044-7214010, jaakko.knuutila@evl.fi.

Mahdolliset haastattelut järjestetään 24.4.2019. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan haastatteluun kutsuttaville erikseen.