Kirkolliset tiedotteet

www.someronseurakunta.fi/eta -sivujen kautta pääset seurakunnan hartauksiin ja jumalanpalveluksiin:

La 30.5. klo 9 koulujen kevätkirkko Knuutila K, Härme, Marjamaa, Salomäenpää, Torkkomäki-Ryhtä, Kirkonmäenkoulun kuoro, yläasteen bändi sekä oppilaita, opettajia, vanhempia ja koulujen henkilökuntaa. Liity mukaan laulamaan yhteistä suvivirttä virtuaalisesti!

Su 31.5. klo 10 jumalanpalvelus, J Knuutila, Salomäenpää

Kesäkuun alusta lähtien jumalanpalveluksia vietetään kirkossa. Ota oma virsikirja mukaan, tai etsi virret älypuhelimesta www.evl.fi/virsikirja. Turvallisuusohjeet löytyvät kirkon ovelta ja seurakunnan kotisivuilta. Someron kirkossa pidettävät jumalanpalvelukset myös striimataan, ja ne löytyvät www.someronseurakunta.fi/eta -sivuilta.

Someron kirkossa:
Su 7.6. klo 10 messu

Somerniemen kirkossa:

Su 7.6. klo 13 messu: iltarippikoulun konfirmaatio

Ajanvaraus perheneuvojalle: Salon perheasiain neuvottelukeskus p. 044 774 5217 ti ja to klo 12–13, muina aikoina jätä viesti vastaajaan tai sähköposti: perheneuvonta.salo@evl.fi.

Seurakunnan vapaaehtoistehtävät: vapaaehtoistyo.fi/somero

www.someronseurakunta.fi  p. 02 7214000