Se on täytetty

Kirjoittaja
Hartauden päiväys

Elämme maailmassa, jossa kaikki maksaa. Täytyy tehdä työtä, että saa rahaa, jolla maksaa elämisensä. Meille asetetaan erilaisia odotuksia ja velvotteita. Hyväksytyksi tulemisen edellytyksenä on lähes täydellinen suoritus. Helposti voi käydä niin, että suoritamme arkea ja unohdamme tärkeimmän asian joka on jo tehty puolestamme.

Jumala rakastaa pyyteettömästi ja riippumatta ihmisen omista teoista. Hän antaa puhtaan omantunnon, rauhan ja levon sisimpään. Suuri ilo ja riemu valtaa ihmisen sydämen.

Jumala on rakkaus ja Hän rakastaa iankaikkisella rakkaudellaan.

Olet ehkä etsinyt jotain elämässäsi löytämättä sitä vielä. Sisälläsi on tyhjä paikka, joka ei täyty omalla tekemisellä. Sitä ei voi myöskään täyttää rahalla eikä tavaralla. Tämä tyhjä paikka sydämessä on kaipuuta Jumalan luo.

Kaipuu johtuu siitä, että olemme luonnostamme syntisiä ja siksi erossa Jumalasta. Tämä ei kuitenkaan ole Jumalan luo pääsemisen esteenä jos uskoo Jeesuksen sovittaneen syntinsä ja kääntyy pois synnistä. Jumala tahtoo että olet Hänen lapsensa, ja että tulisit Hänen luokseen.

Usko ja ota vastaan Jeesus jos et vielä ole niin tehnyt. Usko sydämessäsi, että Hän on sinun Herrasi. Rukoile että Jeesus tulisi sydämeesi asumaan. Vain Hän voi täyttää tyhjän paikan sydämessäsi. Paikan, jota olet yrittänyt täyttää ehkä jo pitkään, kuten itse tein koko elämäni, siihen asti kun viimein tulin uskoon.

Lähde siis kulkemaan Jeesus-tietä. Sitä saat kulkea iloiten sydämessäsi, kiittäen Jumalaa.

Kaikki on täytetty ristillä, tie on valmis.

Raamatun lukukappale Johanneksen evankeliumi 19 luku

 

Jani Putilin, Someron seurakunta