Ikuisuuden edessä

Kirjoittaja
Hartauden päiväys

Ihmisen elämässä riittää murheita ja vastoinkäymisiä. Milloin on riitoja, arki ei suju tai muuten vaan ei jaksaisi tai huvittaisi mikään. Välillä tekisi mieli vaan luovuttaa itsensä ja muiden osalta.       

Uskoessamme Jeesukseen voimme vähentää elämän suurimpia murheita, muistaessamme Hänen työtään ristillä. Työtä, joka on avannut tien Jumalan luokse, ikuisuuteen. Voimme ammentaa uskosta voimaa omaan jaksamiseen ja myös muiden taakkojen kantamiseen, ihan joka hetki. Ikuisuuden edessä, moni asia muuttaa merkitystään paljon. Maailman menot ja murheet vievät helposti unohduksiin tästä totuudesta. Ilo Ikuisuuden tietämisestä ja muistamisesta onkin suuri. Niin suuri, että virheet mitä teemme itsellemme ja toisille muuttuvat sen rinnalla pieniksi.             

Kristinusko kääntääkin maailman viisauden päälaelleen. Yksilöt pääsevät ikuisuuteen Jumalan luokse. Yksilöt elävät ikuisesti, eivätkä ihmisten luomat valtiot, yhtiöt tai muut rakennelmat.

Kaikki on annettu anteeksi, kun uskot Jeesukseen. Usko on toisaalta myös luottamista. Voit luottaa Jeesuksen työhön ristillä ja rakentaa elämäsi sen varaan, sillä tätä työtä ei voi muut viedä tai sinä itse et voi vaikuttaa siihen. Saat keskittyä ympärillä oleviin asioihin ja ihmisiin, sekä tehtäviin mihin Jumala on sinut kutsunut tekemään, täydellä sydämellä ja mielellä. Rakenna elämäsi siis Sanan varmalle kallioille, niin se ei valu hukkaan. Tartu Jumalan ikuisuuden kutsuun.

Roope Ruostela
Someron seurakunta