Naisten aamukahvit 20.4. kello 10, vieraana Hanna Ekola

Kirjoittaja Essi Torkkomäk… 12.04.2024 - 15:21:52

Kukapa meistä ei tarvitsisi levähdyshetkeä tai pysähtymistä toivon äärelle. Hyvän mahdollisuuden uusien voimien keräämiseen tarjoaa Someron seurakunnan järjestämä naisten aamukahvitilaisuus, joka järjestetään Someron seurakuntakeskuksessa lauantaina 20.4.2024 klo 10, kahvit klo 9.30. Aamukahville vieraaksi saapuu laulaja-kirjailija, TM Hanna Ekola.

Mikä kannattelee silloin, kun omat voimat eivät riitä? Mikä tuo lohtua menetysten keskelle? Muun muassa näistä asioista Hanna Ekola on luvannut jakaa omia kokemuksiaan teemalla MEITÄ KANNNETAAN. Hannan osuus koostuu puheesta, lauluista ja Hannan kirjoittamista runoista.

Hanna Ekola on monipuolinen taiteilija, joka lauloi Villihevosilla itsensä koko kansan tuntemaksi vuonna 1990. Sittemmin Hanna on konsertoinut laajasti ympäri maata yli 30 vuoden ajan ja häneltä on ilmestynyt 14 levyä. Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 29 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä vahvasti koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty yli satatuhatta ja levyjään lähes kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnoilla

Kukapa meistä ei tarvitsisi levähdyshetkeä tai pysähtymistä toivon äärelle. Hyvän mahdollisuuden uusien voimien keräämiseen tarjoaa Someron seurakunnan järjestämä naisten aamukahvitilaisuus, joka järjestetään Someron seurakuntakeskuksessa lauantaina 20.4.2024 klo 9.30 alkaen. Aamukahville vieraaksi saapuu laulaja-kirjailija, TM Hanna Ekola.