Varkkakerhot kevät 2024

Kirjoittaja Tanja Erkkilä 05.01.2024 - 13:57:04

Hyvää uutta vuotta jokaiselle! Kerhot alkavat viikolla 3. Jos haluaa osallistua useampaan kerhoon, ilmoittaudutaan jokaiseen kerhoon erikseen.

Olokolo järjestetään tiistaisin klo 13-16. Avoin iltapäivän toimintakerho 1-6.luokkalaisille. Vapaata oleskelua, mahdollisuus askarrella, pelailla ja viettää aikaa muiden parissa. Tarjolla mehua ja keksiä, voit ottaa oman välipalan myös mukaan. Toiminta on osa Someron harrastamisen mallia.

Oinasjärven kerho on joka parittoman viikon torstaina. Kerhossa on yhteistä tekemistä askartelun ja pelailun merkeissä. 1.-4. luokkalaisille. Kerho on osa Someron harrastamisen mallia.

Liikkakerho entinen sählykerho on 1.-6. luokkalaisille Kirkonmäen koululla torstaisin 15:30-16.30
Kerho on osa Someron harrastamisen mallia.

Askartelukerho on 2-4. luokkalaisille Seurakuntakeskuksen nuorisotiloilla ja siellä pääsee askartelemaan. Kerho on osa Someron harrastamisen mallia.

Musiikkikerho on alakouluikäisille joka torstai 14-16 seurakuntakeskuksen nuorisotilassa.