Somerniemen kirkossa Selloduo Varosen sävelretriitti 26.8.2021

Kirjoittaja Johanna Teräväinen 03.08.2021 - 12:59:07

Somerniemen kirkkoon voit tulla torstaina 26.8.2021 klo 18 ja 20 välillä hiljentymään, hengähtämään ja rauhoittumaan elävän musiikin äärelle. Ajattomia klassisia teoksia ja hengellisiä sävelmiä. Puhetta tai laulua ei ole, vaan sellolla soitettu klassinen musiikki ja hengellisistä lauluista tutut melodiat saavat puhutella sisintämme ja herätellä niitä asioita, ajatuksia ja tunteita, joiden juuri sillä hetkellä on tarpeen nousta esiin.

Kirkoon on tehty pieniä pysähtymispisteitä joita voi kiertää omaan tahtiin samalla kun kuuntelee musiikkia.
Sävelretriittiin voit poiketa lyhyeksi hetkeksi tai viipyä pitempään.
Sävelretriitti tarjoilee mm. Bachin, Vivaldin, Mozartin, Schubertin, Melartinin ja Sibeliuksen säveliä.
Kirkossa on paljon tilaa - voit tulla paikalle turvallisin mielin.

Selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen