Pääsiäisenaika Someron seurakunnassa

Kirjoittaja Essi Torkkomäk… 18.03.2021 - 12:26:57

Pääsiäisen vietto on kokoontumisrajoitusten vuoksi poikkeuksellinen; seurakunta voi kokoontua yhteen rajoitetusti vain viikkomessuihin. Seurakunta lähettää pääsiäisajan ohjelmaa virtuaalisesti ja niihin voi osallistua seurakunnan YouTube-kanavalla.  Tänä vuonna olemme tehneet myös pääsiäislehden. Lehti tulee jakoon K-Supermarket Härkätiehen, K-Market Somerolle, S-Market Somermaahan ja Someron Apteekkiin tai sen voi hakea myös seurakuntakeskukselta tiistaista alkaen. Poikkea hakemaan omasi ilmaiseksi asioinnin yhteydessä. Lisäksi hoitokoteihin ja kotihoidon asiakkaille toimitetaan lehtiä luettavaksi. Lehden myötä seurakunta haluaa toivottaa rauhallista ja siunattua pääsiäisaikaa.

28.3. kello 10 Palmusunnuntain jumalanpalvelus Someron kirkosta YouTube-kanavalla
29.3.kello 18   Viikkomessu Someron kirkossa ennakkoilm.
30.3.kello 18   Viikkomessu Someron kirkossa ennakkoilm.
31.3. kello 18 Hiljaisen viikon sana ja sävel-draama YouTube-kanavalla
1.4. kello 10    Koululaisten pääsiäisjumalanpalvelus YouTube-kanavalla
1.4. kello 14    Kiirastorstain viikkomessu Somerniemen kirkossa ennakkoilm.

1.4. kello 18    Kiirastorstain viikkomessu Someron kirkossa ennakkoilm.
1.4.kello 19     Kiirastorstain messu Somerniemen kirkosta YouTube-kanavalla
2.-5.4.               KOHTI VALOA-barokkimusiikkikonsertti. Linkki seurakunnan kotisivulla
2.4. kello 10    Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus Someron kirkosta YouTube-kanavalla
4.4. kello 10    Pääsiäisjumalanpalvelus Someron kirkosta YouTube-kanavalla