Diakonit apunasi myös poikkeustilan aikana!

Kirjoittaja Katri Tuori 01.04.2020 - 16:09:05

Huom! Ajankohtaista, Uusi kuorma Eu-ruokaa tulee pian. Tartuntariskien minimoimiseksi jakelu toteutaan ajanvarauksella 22.4. lähtien. Ota siis yhteyttä diakoneihin ja sovitaan kassin haku/toimitus.

Someron seurakunnan diakonit ovat apunasi myös poikkeustilan aikana!

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana moni toiminta on tauolla ja monet arjen tutut asiat ovat mutkistuneet ja vaikeutuneet. Jos olet huolissasi omasta tai lähimmäisesi jaksamisesta/toimeentulosta, ota yhteyttä. Apua on tarjolla, yksin ei tarvitse asioita pohtia!

Jos sinua pelottaa, ahdistaa tai tunnet yksinäisyyttä, muistathan, että voit soittaa ja jutella asiasta seurakunnan työntekijöiden kanssa luottamuksellisesti. Puhuminen ja huolien jakaminen on aina askel eteenpäin.

Koronaviruksen aiheuttamien rajoitteiden aikana diakoneilta on mahdollista pyytää apua mm. kauppa-asioiden hoitoon, mikäli ne eivät muuten järjesty. Apua järjestetään ensisijaisesti kotikaranteenissa oleville ja riskiryhmiin kuuluville tai heille jotka eivät mistään muualta saa apua.

Seurakunnan diakoneilta saat myös taloushuolissa neuvontaa ja mahdollisesti harkinnanvaraista taloudellista apua.

Mieltäsi askarruttavissa asioissa voit kääntyä diakoniatyöntekijöiden puoleen. Diakoniatoimistoon pyydetään ensisijaisesti ottamaan yhteyttä  puhelimitse tai sähköpostilla Heidi Sippo 044 7214031 ja Katri Tuori 044 7214024 tai heidi.sippo@evl.fi tai katri.tuori@evl.fi. Parhaiten tavoitat meidät ma-pe klo 8-16. Jos emme pysty vastaamaan, jätäthän vastaajan viestin, soitamme takaisin sinulle, heti kun mahdollista.

Siunaavin terveisin, Heidi Ja Katri, diakonit Someron seurakunta

Voit olla yhteydessä myös muihin seurakuntamme työntekijöihin. Numerot löydät yhteystiedot sivulta.

Kirkon valtakunnallinen Palveleva puhelin päivystää iltaisin klo 18–24 numerossa 0400 221 180. Kirkon keskusteluavun kaikki palvelut löytyvät verkkosivulta: www.keskusteluapua.fi