Kuvia piispanmessusta 1.1.2020

Kirjoittaja Essi Torkkomäk… 02.01.2020 - 13:59:22

Vuosi 2020 aloitettiin Someron seurakunnassa piispanmessulla, kun Turun piispa Kaarlo Kalliala toivotti seurakuntamme osaksi arkkihiippakuntaa.

Piispa Kaarlo Kalliala saarnasi, kirkkoherra Jaakko Knuutila avusti messussa. Kappalainen Lilli-Irmeli Hintsa ja seurakuntapastori Kira Knuutila lukivat esirukouksen. Talouspäällikkö Kirsi Parviainen luki vanhan testamentin lukukappaleen. Ehtoollista jakoivat piispa Kallialan ja kirkkoherra Knuutilan kanssa diakoni Heidi Sippo sekä kirkkoneuvostonjäsen, valtuutettu Anu Lankinen.

Ristisaatossa myös seurakuntapuutarhuri Jouko Mäkinen. Kirkkoneuvostonjäsen, valtuutettu, Kaisa Vasama-Kakko kantoi evankeliumin. Eero ja Lauri Kakko kantoivat kulkueessa kynttilät ja toimivat myös kolehdinkantajina messussa. Kanttorina palveli Olli Salomäenpää. Suntioina toimivat Armo Kuisma sekä Kauko Sippo.

Messun jälkeen seurakuntakeskuksessa tarjoiltiin kirkkokahvit. Emäntien Leila Sulander ja Soile Selenius apuna kahvittamassa oli Anja Kallio.

Piispan saarnan voi lukea täältä: piispa Kaarlo Kalliala

Kuvat Essi Torkkomäki-Ryhtä