KOLME KIRJAA ELÄMÄSTÄ.

Kirjoittaja Essi Torkkomäk… 18.03.2019 - 13:14:32

Someron seurakunta järjestää kolmiosaisen keskustelupiirin kirjoista ja vähän elämästäkin.  Kokoonnumme  kevään ja alkukesän aikana erilaisten elämän kysymysten äärellä. Tule etsimään vastauksia näihin kirjojen tarinoista. Ensimmäisen kerran 11.4. aiheena on yksinäisyys ja kirjana Karo Hämäläisen kirjoittama ”Yksin”, joka on Paavo Nurmen fiktiivinen elämänkerta. Toisella kerralla 16.5. pohdimme selviytymistä. Pohjakirjana on tuolloin Pauliina Rauhalan ”Taivaslaulu”, joka kertoo nuoren lestadiolaisparin tarinan. Kolmannella kerralla 6.6. keskustelun aiheena on kysymys hyvästä elämästä. Kirjana tuolloin on Tommi Kinnusen ”Pintti”, joka on 40 ja 50 –lukujen taitteen teollisuusyhdyskunnan kuvaus. Tilaisuuksien kellonaika on 17.00-18.30 ja paikka Someron seurakuntakeskus. Pohdinnassa ovat mukana pastori Kira Knuutila ja perheneuvoja Jukka Saarela. Tervetuloa.