Syyskauden avaus ja kastepuun ottaminen käyttöön 2.9.2018

Kirjoittaja Kaisa Karema 30.07.2018 - 11:50:50

Kesä on takana, koulut ja harrastukset alkaneet. Seurakuntakin siirtyy kesätoiminnasta syyskauteen. Kerhot, piirit ja kaikki viikoittainen toiminta käynnistyy, kun työntekijät ovat palanneet lomiltaan.

Aloitamme syyskauden yhdessä Someron kirkossa 2.9. klo 10. Vietämme perhemessua, jossa siunataan tehtäviinsä seurakunnan uudet työntekijät (diakoni Katri Tuori, vapaaehtoistyön ohjaaja Essi Torkkomäki-Ryhtä ja seurakuntapastori Kira Knuutila). Kirkkoon on erityisesti kutsuttu kaikki ne perheet, jotka ovat viettäneet tänä vuonna kastejuhlaa. Jumalanpalveluksessa otetaan käyttöön Raimo Paajasen suunnittelema ja valmistama kastepuu, johon aina yhden kalenterivuoden ajan kerätään puisia kastelintuja. Jokaiseen lintuun kirjoitetaan kastetun vauvan nimi. Linnut annetaan vauvojen perheelle kotiin vietäväksi seuraavan vuoden tammikuussa vauvakirkossa.

Jumalanpalveluksen jälkeen tarjolla kirkkokahvit ja –mehut.