Laskiaistapahtuma sunnuntaina 11.2.2018 klo 11-14

Kirjoittaja Saara Roto 01.02.2018 - 19:18:42

Laskiaistapahtuman 11.2. kerätyt varat 972,55€ jaetaan tasan Viron työn, Paulasaaren perheen työn tukemiseen Lähi-Idässä sekä Avinurmen ystävyysseurakunnan kanssa. Kiitämme kaikkia sponsoreita, vapaaehtoisia sekä paikalla olleita ihmisiä! Kuvasuunnistuksen vahtikoira on arvottu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Tervetuloa mukaan lasten laskiaistapahtumaan seurakuntakeskuksen pihalle ja kerhotiloihin. Tapahtuman tuotto menee suoraan lähetystyön hyväksi.

Luvassa pulkkamäki, alpakoita rapsuteltavana, partiolaiset leikittävät ulkona klo 11 ja 12, kuvasuunnistusta, vesibingoa, ongintaa. Poniratsastus klo 11-12. Alakerrassa askartelua, ongintaa, kasvomaalausta ja letitystä. Myynnissä makkaraa, pullaa, sämpylöitä, arpoja, lettuja ja hernekeittoa (myös omiin astioihin kotiin vietäväksi). Ambulanssi ja paloauto paikalla hälytysvarauksella.