Elämyksellinen kirkkovaellus 24.1.

Kirjoittaja Saara Roto 19.01.2018 - 19:19:33

Keskiviikkona klo 19.00 Someron kirkossa. Poikkeuksellisesti käytämme kirkkoon tullessa vain sakastin ovia.

Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä pieni hiljainen vaellus Someron kirkossa. Taustalla soi suomalaista kristillistä musiikkia ja sinä saat liikkua omaan tahtiin, kuunnellen musiikkia, katsellen kirkkotilaa ja mietiskellen ajatuksia ja tunteita mitä tämä heti herättää. Kirkkovaelluksen aikana tulet eri kohtiin jossa joko kerrotaan lyhyesti kristillisen kirkon historiasta tai siinä on pieni helppo tehtävä minkä voit suorittaa. Koko tilaisuus kestää noin tunnin. Aloitamme vaelluksen yhteisenä aloituksena ja lopetamme yhdessä, muuten vaellus tapahtuu suunnitellun reitin mukaisesti omaan tahtiin.