Helatorstaina nostalgiabussilla kirkkoon Somerniemelle

Kirjoittaja Jouni Salko 14.05.2017 - 14:56:35

Helatorstaina 25.5. Somerniemen kirkossa alkaa kello 13 viiskytluvun tyylinen jumalanpalvelus ‒ ja sinne on mahdollista matkustaa Someron keskustasta ihan oikealla wanhanajan linja-autolla!  Nostalgiabussin kyytiin pääsee kello 11.50 Hämeen Härkätie 36:n pysäkiltä (Vanhan Härkätien risteyksessä) ja 11.55 Turuntien palvelutalolta, minkä jälkeen bussi tulee linja-autoasemalle.  Sieltä se jatkaa matkaa kello 12.10, ja matkalla Somerniemelle kyytiin pääsee myös Helsingintien pysäkeiltä.

Kyseessä on tilausajo, joten matkustajia ei saa ottaa seisomapaikoille.  Kyytiin on siis ilmoittauduttava ennakkoon istumapaikan varaamiseksi!  Paikkoja on vielä, ja voit varata omasi puh. 044 7214020 pe-ti 19.-23.5.  Kerro varatessasi, miltä pysäkiltä tulet bussin kyytiin.  Ilmoittautuneet pääsevät kyytiin maksuttakin, mutta bussissa on nostalgiarahastaja, jolle kyydistä voi maksaa käteisellä viiskytluvun hinnan (vaihtokurssi 1 euro = 595 vanhaa markkaa).  Varaa siis kolehtirahan lisäksi matkalle mukaan muutama viiden ja kymmenen eurosentin kolikko.

Jos kotoasi löytyy vuosien 1939 ja 1983 välillä painettu virsikirja, ota sekin mukaan kirkkomatkalle (vaikka ilmankin pärjää).   ‒ Bussi vie matkustajat Somerniemen kirkon pysäköintialueelle ja tuo sieltä jumalanpalveluksen jälkeen samaa reittiä takaisin, paluu Somerolle kello 15:n maissa.