Yhteisvastuutempaus leipäsunnuntaina 26.3.

Kirjoittaja Jouni Salko 02.03.2017 - 11:02:19

Yhteisvastuukeräys 2017 jatkuu pitkin kevättä!  Leipäsunnuntai eli paastonajan neljäs sunnuntai jää tänä vuonna jumalanpalveluksessa Marian ilmestyspäivän alle, mutta vietämme sitä Yhteisvastuutempauksessa seurakuntakeskuksessa 26. maaliskuuta.

Someron kirkosta saa tulla suoraan messusta kirkkokahveille ja yhteisvastuuarpajaisiin, ja kello kahteentoista mennessä alkavat myös leipäsunnuntain leipämyyjäiset, kiinalainen keittolounas (4 € / annos) ja virsijukeboksi!  Tule syömään, ostamaan vastaleivottua leipää sekä laulattamaan virsiä Yhteisvastuukeräyksen hyväksi!
Arpoja myydään vain tämän tilaisuuden aikana (2 € / arpa, viitosella kolme), päävoittona käsin solmittu itämainen kynnysmatto (koko n. 73 x 125 cm, hapsuineen 144 cm).  Arvonta suoritetaan kello 13.45; tapahtuma päättyy kello 14.